Utopia Bingo

Utopia Bingoär en bingosajt som sticker ut ur mängden! Designen skiljer sig helt från allt annat vi sett bland de svenska bingosajterna och är istället för rosa, mjuk och feminin istället mer kantig och retro med färger som går i lite mörkare toner.

UtopiaBingomarknadsför sig som ”En ärligare bingosajt” på frågan vad som menas med det fick vi svaret, ”Hos Utopia Bingo kan du alltid se vart alla pengar tar vägen, alla bingosajter tar ut avgifter för spel men till skillnad från alla andra så vågar vi stå för det. Vi visar exakt hur mycket som går ut i vinster i varje spel och hur mycket som går till huset. Våra avgifter är mycket lägre än våra konkurrenters och därför visar vi gärna upp alla våra siffror”. Förmodligen var det många med mig som inte har tänkte på att bingosajterna tar ut avgifter och det var lite av en väckarklocka men man får ju klart se det som ett stort plus att Utopia Bingo visar upp sina siffror och inte hyssjar med det.

En annan grej man slås av när man spelar hos Utopia Bingo är hur snabbt och stilrent allting är. Det är tydligt att man har lagt fokus på att bli av med alla blinkande reklambanners och istället lägga fokus på att framställa en så avslappnad miljö som möjligt. Det är inte ansträngande för ögonen på samma sätt som det kan vara hos många andra bingorum.

Få 100% bingo bonus upp till 2000kr hos Utopia Bingo!

Bonusar hos Utopia Bingo

Utopia Bingo är en väldigt generös bingosajt. Alla nya spelare får 100 kr gratis att spela bingo på nätet eller slotsmaskiner för och alla som gör en första insättning får 100% bingo bonus upp till 2000 kronor på den. Utöver det så erbjuder Utopia Bingo så kallade supertimmar varje dag så den som håller ögonen öppna kan alltid få 50% bonus på alla sina insättningar. Håll utkik i maillådan efter nyhetsbrev eller kika på hemsidan så kan du hålla koll på när supertimmarna är. Utopia Bingo vill alltid ge så mycket som möjligt till spelaren för att skapa en så trevlig stämning som möjligt.

Utopia Bingos övriga spel

Hos Utopia Bingo finner du utöver bingospelen även ett stort utbud chattspel i chatten. Chatvärdarna håller ofta igång frågesporter och olika spel där man ska gissa vilka bolalr som kommer. På hemsidan hittar du även ett stort utbud av roliga skraplotter och slotsmaskiner, ett kul tidsfördriv mellan bingorundorna eller när man letar efter lite extra spänning :)

Utopia Bingo ger alla nya spelare 100 kr gratis!

Insättningsalternativ

Utopia Bingo erbjuder alla de vanligaste insättningsalternativen. Du kan sätta in med de flesta kreditkort så som VISA eller MasterCard. Även de flesta e-plånböcker fungerar fint ex. MoneyBookers och NETeller. Självklart kan du även ta ut pengar till samma alternativ och av våra erfarenheter så flyter allting på snabbt och smärtfritt.

Kundtjänst

Utopia Bingo har en snabb och smidig kundtjänst som du når antingen via ett mailformulär på hemsidan, under fliken ”hjälp” eller maila direkt till support@functionalgames.com. Du kan även ringa och prata direkt med dem för vanlig samtalstaxa på 08-559 227 65. På våra testmail har vi fått trevliga, snabba och klara svar så även supporten får ett väldigt gott betyg från oss.

Lämna ett svar Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meny

 • Hem
 • Casino Guide
 • Utopia Bingo
 • Maria Bingo
 • Lycko Bingo
 • MamaMia Bingo
 • Ladbrokes Bingo
 • Expekt Bingo
 • Betsson Bingo
 • Bertil Bingo
 • Nyheter
 • Bingo utan insättning
 • Om bingo bonus

Få 100 kr gratis bingo


Gratis bingo varje dag


Få 80 kr gratis bingo

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, få de senaste erbjudandena och dessutom chansen att vinna biobiljetter!SF
SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
pokersidor